Antal inlägg: 846

Namn: Salome
Hemsida: http://opelzabudowy.pl
Tidpunkt: 2018-08-07 17:03
Your work is BEAUTIFUL

Namn: Lena-Marie andersson
Tidpunkt: 2017-09-06 17:47
Hej! Skulle bara vilja fråga en liten sak😉 Jag har en DSG som är från kennel DOGS FOR YOUTOO..med föräldrar My Bonnie Clippers Columbus (farser) och leonberget,z oliver's taranga Queen (moder) funderar bara på om du har/haft nån av föräldrarna? Mvh Lena-Marie

Namn: Gunilla Persson, Uppsala
Tidpunkt: 2017-01-25 22:46
Hej!
Jag vill berätta att Yla, Jammy Jade, född sept. 2014 har blivit en riktigt trevlig hund. Nyfiken, lite avvaktande, lättlärd , mycket aktiv, klok!
Vi går mycket i naturen och hon är alltid lös på promenader. Hon väntar innan hon går fram till andra hundar och bryr sig aldrig om de människor vi möter. Mina vänner låter henne vara med när vi träffas hos dem och hon uppför sig exemplariskt i festsammanhang, väntar medan vi äter, hoppar inte upp på någon annan än mig när det passar.
Hon har en stor att uteplats att hålla koll på nu när det blir vår och där visar hon att hon finns genom att skälla men aldrig mer än ett par gånger.
Hon älskar att ligga på kuddar! Hon har två favoriter: min dotters tax Edison 11 år, och Morris lagotto 4 år. Ingen av dem hinner ifatt när hon sätter upp farten. Hon är en mästare i att snabbt ta deras ben och leksaker i obevakade ögonblick.

Yla hade tre jobbiga löp som hon aldrig kom riktigt ur. Jag har därför låtit kastrera henne och hon mår hur bra som helst.

Jag skickar bild så småningom.

Gunilla Persson, l ycklig hundägare

Namn: Anna
Tidpunkt: 2016-09-15 18:25
Hej!
Det hade varit kul att vara med på kennelträff men det krockar tyvär med DSG stockholmsgrupps medlemsträff. Vi kommer gärna en annan gång!
Hälsningar Anna och Greta (Khanty ocean)

Namn: Caroline
Tidpunkt: 2016-03-15 15:59
Hej, har ni några valpar planerade?

Namn: Helena
Tidpunkt: 2014-09-14 07:50
Grattis till alla fina valpar

Leonbergetz Power Of Dream-Putte är en stolt pappa

Namn: Hilde Elisabeth Bjerkseth
Tidpunkt: 2014-05-25 20:42
Hei Monica! Ville bare sende deg en liten hilsen fra Sofia (Cavatina la Luna) og meg på hennes fire års dag tusen takk for en utrolig fin hund! Hun er helt nydelig og en fantastisk venn! Hun feirer dagen med litt godis, en oksemuskel, som uten tvil er det beste hun vet klem fra Hilde og Sofia i Oslo

Svar: Tack för hälsningen.O Grattis till hela kullen .
Hoppas ni får en UNDERBAR Sommar .
Monica O VOVVARNA

Namn: Helena
Hemsida: http://www.exirskennel.n.nu/
Tidpunkt: 2014-03-22 06:01
Många spännande parningar på gång

Namn: Sara Wikstrand
Hemsida: http://kennelsignorellis.cybersite.nu
Tidpunkt: 2014-01-14 10:28
Vilken fin hemsida!!! Härligt att kika runt här...:-) Allt bara bra med Samantha, Kurre och oss!! Vi njuter av varje dag med våra nya familjemedlemmar! Hoppas att vi ses snart, jag börjar fundera på utställningsdebut här framåt våren...;-) Kram från Sara, Samantha och överiga familjen!

Namn: Eva och Sara
Tidpunkt: 2013-10-24 17:56
Hej!
Vi har hittat din adress och tittat på valpar. Sara har hört att Nestor är hos dig och hon hälsar till er båda.

Ha det så gott! Vov vov!!!

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 drake L

Leonberget`z Mandragora Dragon  "Dacke" med årets rosett skörd.

GRATTIS matte Ann-Jeanette Englund .